Topmenu

LAB10
- Om entreprenørskab og science i skolen
Længde: 8.12 min.
En inspirationsfilm om at få en god ide og udvikle sit eget produkt fra A-Z.
En gruppe unge fra 10. klasse i Glamsbjerg på Fyn, arbejder med medier og robotteknologi i skolen. De skal til slut præsentere deres projekt for børn og unge på andre skoler og undervise dem i at lave projekter. Se om de klarer opgaven.

Læs Artikler

Løs Opgaver
Branding Assens
- Lokalt samarbejde om spændende turistprodukt
Længde: 14.13 min.
I Assens Kommune har de fået en god ide. Det lokale turistbureau er gået sammen med et uddannelsescenter i kommunen om at brande Assens og Sydvestfyn på en helt ny måde. Turisterne skal lære egnen at kende ved digital turistinformation og lege med geocaching. Og det er eleverne, der skal udvikle turistproduktet. Følg dem og deres spændende projekt her.

Læs Artikler

Løs Opgaver
Cremepigerne
- Tre Unge Forskeres eventyrlige rejse
Længde: 15.49 min.
Christina, Laura og Anne har på Teknisk Gymnasium i Odense udviklet en solcreme baseret på alger. De har sendt deres projektide ind og skal nu deltage i talentkonkurrencen Unge Forskere. Meget står på spil for pigerne, for de vil rigtig gerne vinde. Se her hvordan det går dem.

Læs Artikler

Løs Opgaver
Store Vide Verden
Længde: 7.29 min.
Har du lyst til at rejse ud i verden for at studere eller arbejde?
Se her en film om Michelle og Axi, som begge har taget springet. De bor, studerer og arbejder i millionbyen Beijing i Kina og fortæller her om deres liv og hverdag, langt væk fra Danmark. I filmen hører vi også lidt om, hvad internationalisering er og hvorfor det kan være en god ide at rejse ud i den store vide verden.

Læs Artikler

Løs Opgaver

 


Hit Counter provided by
orange county divorce attorney